Kundehistorier

Les om kunder og regnskapsførere som får det til selv, helt uten terapi

Regnskapsførere

Fast Accounting AS

Fast Accounting AS AS er et moderne regnskapsbyrå, hvor drivkraften er å forenkle kunders hverdag.

«Automatiseringen i regnskapsbransjen gjør at regnskapsførere må finne nye verdiskapende tjenester å tilby sine kunder. 24SevenOffice er en fleksibel og effektiv webbasert plattform, som gjør det mulig for oss å tilpasse arbeidsdeling med kunde – individuelt fra case til case. Vi kan bruke langt mindre tid på bilagsregistrering og manuelle oppgaver sammenlignet med tradisjonelle systemer, noe som frigir tid til tettere kundeoppfølging og rådgivning, basert på oppdaterte tall og rapporter. At det er enkelt å integrere 24SevenOffice mot andre forsystemer, med en lav investering, er også et stort pluss.»

Jan Oddvar Andersen Daglig leder

Merkantil Service AS

Merkantil Service AS er totalleverandør av økonomitjenester med hovedvekt på regnskap og bedriftsrådgivning. Med stort fokus på å snakke et språk kunden forstår og effektivisere kundens prosesser, er byrået blitt blant de største i klassen på Sørlandet.

«Med 24SevenOffice jobber vi ett og samme system som våre kunder. På denne måten er det enkelt å legge til rette for at kunder skal kunne løse en rekke oppgaver på egenhånd. Det gir mer kostnadseffektive løsninger for våre kunder, en fleksibel arbeidsdeling samt at kunder får en større nærhet til regnskapet. Dette er igjen en spennende døråpner for å effektivisere prosesser, i og rundt regnskapet, da kunder får øynene opp for alle muligheten med ledende teknologi.»

Bjørn Høyer-Jonassen Daglig leder

Vigres

Vigres har stort fokus på å bistå kunder i alle faser av driften, gjennom veiledning og gode råd.

«Å bli kjent med våre kunder og forstå deres forretningsprosesser som en helhet, er viktig for å kunne tilby tjenester som gir en merverdi og forenkler deres hverdag. Med 24SevenOffice kan vi tilby sanntidstilgang til bedriftens nøkkeltall, på kundens premisser. God dialog, lettfattelig rapportering og skreddersøm av løsninger tilpasset kundens behov, er vår oppskrift på å bidra til økt lønnsomhet for våre kunder.»

Thor Anders Hansen Daglig leder,

Kunder

Brødboksen

Drømmen om nykokt kaffe på senga og ferskt brød hver morgen, ble til selskapet Brødboksen i 2014. Etter noen måneder ble de kunde av 24SevenOffice, og har siden vokst fra en til 130 ansatte i Oslo og omegn, Stavanger, Sandnes og Trondheim.

«Med en ekstrem vekst og rask ekspansjon er det viktig å ha en fremtidsrettet regnskapsfører å spille ball med. Vi opplever vårt regnskapsbyrå Hjelle Regnskap er nettopp dette. Hele Brødboksens regnskap kjøres i 24SevenOffice, med skreddersydd arbeidsflyt, slik at vi kan løse en rekke oppgaver effektivt selv. Blant annet godkjenner vi inngående bilag og betaler fakturaer direkte fra systemet, og alle ansatte bruker 24SevenOffice sin app for Reise- og utlegg. Brødboksen har dermed alltid oppdaterte rapporter i 24SevenOffice – som igjen gjør at vi kan utnytte Hjelle Regnskap som en fullskala rådgiver.»

Arnulf Refsnes Daglig leder,

Grønvold Maskinservice AS

Med enorme mengder utgående og inngående fakturaer og over 100 000 vareartikler, er Grønvold Maskinservice AS avhengige av et system som forvandler en uendelig mengde informasjon, til oversiktlige rapporter automatisk.

«Før vi gikk over til 24SevenOffice brukte vi et program som hadde begynt å bli veldig gammeldags, men vi hadde bygd hele butikken etter det systemet. Vi kom i kontakt med regnskapsbyrået DigiTall AS som utelukkende benytter 24SevenOffice som system mot sine kunder. Nå har vi alt fullintegrert mot 24SevenOffice og automatisert alle våre sentrale prosesser, med alt fra betalinger, ordre, godkjenning, kasseløsning, logistikk til rapportering. Jeg er 100 prosent sikker på at vi valgte den riktige løsningen for fremtiden.»

Steinar Grønvold Daglig leder,

Profilpartner

Profilpartner er totalleverandør av profileringsløsninger med en rekke kjente merkevarer på kundelisten.

«Historisk sett har regnskapsfører for oss vært en sovende tallpusher. Sånn er det ikke lenger. Vi jobber i dag med Value Accounting, som vi opplever som et svært fremoverlent regnskapsbyrå, med fokus på å se kundens forretningsprosesser som en helhet. Regnskapet i 24SevenOffice er for oss i dag et viktig styringsverktøy, der vi har fått integrert alle våre sentrale prosesser og data i ett heldigitalt system.»

Snorre Skar Daglig leder,